Channeling 14.9.

Ze Shambally 14.9.2015

 

Tento rok se pomalu uzavírá a vy jste ušli velký kus cesty. Vím, že se vám toto období vašeho života zdálo velice namáhavé, ale jdete správně. To co se teď ve světě děje, je jen odraz vaší mysli. Chaoz který vámi zmítá,  realizuje se i v tom jak žijete.

Planeta vibruje ve vyšších sférách již nějaký čas. Máte možnost žít v souladu s vibracemi lásky a vy se pořád bráníte. Nemusíte, milé děti. Opravdu nemusíte. Přestaňte mít strach a odevzdejte se.

Tím, že máte strach odevzdat se lásce a Bohu, ubližujete jen sami sobě. Nemusíte. Nedělejte si svět složitým, protože není.

Život je tak dokonalý systém, není třeba ho zdokonalovat, je třeba ho žít.

Nezapomínejte na to.

Často se ptáte jak? Jak  mám žít? Co je správně a co není? Co je moje intuice a co není?

Správně je vše co uděláte v souladu s tím, co opravdu cítíte. Nezapomínejte že čistá je pouze láska. Láska je tou nejvyšší emocí. Láska je radost. Je to stav bytí, jediný, který je skutečný. Vše ostatní je iluze. Dělej vše s láskou a vše ostatní pomalu vyluč ze své mysli a ze svého života.

Hledej ve svém životě maličkosti které tě baví a čin je. Mysli na sebe i na ostatní s láskou a oni tak budou myslet na tebe. Naučíš se,  je i sebe časem přijímat, takové jací jste.

Dokonalost je právě v této nedokonalosti.

Je neskutečné co jste dokázaly vytvořit milé děti, ale tak se schováváte za celek, že zapomínáte na vlastní zodpovědnost. Vy neodpovídáte za nic jiného než za svůj život. Váš život je ale součástí celku. Přijměte zodpovědnost za svůj život a přijmete tím i odpovědnost za život nás všech.

Vaše zodpovědnost je ve vašem myšlení. To je původ všeho. Je ve vašem chování a cítění. Je v tom, jak tvoříte svůj život. Vrátíme-li se opět k podstatě, vrátíme se k lásce. Myslete a čiňte v lásce.

Matka Země vás volá milé děti, čiňte v lásce také směrem k ní. Je spousta věcí, které pro ni můžete udělat, ale vy to neděláte, z lenosti, pohodlnosti či ze strachu. Nikdo se na vás nezlobí milí moji, to jen vy sami. Uvnitř tento hněv cítíte  a to je původem vaší nespokojenosti. Vaše srdce ví co je správné, ale váš rozum žijící ve strachu vám to nedovoluje realizovat. Proč nezvedneš obal ze země nebo neuklidíš louky od nepořádku? Protože se bojíš co na to řeknou ostatní lidé. Proč házíš plastový sáček do smíšeného odpadu, když máš všude kontejnery na plast. Najdeme tisíce rozumných výmluv, ale vždy zbyde jen jedno. Prázdnota ve vás,kterou nedokážete odhalit a potlačujete ji jídlem či toužením a kupováním si věcí.

Přitom stačí tak málo, žít v souladu se svou intuicí.

Intuice Vám nebude říkat, zůstaň v této práci i když tě nebaví, protože potřebuješ peníze. Intuice Vám nebude říkat, zabij mouchu protože bzučí. Intuice Vás povede směrem ke Světlu, směrem ke zdraví, směrem k Vám samotným, a tím ke všemu stvořenému, k Bohu.

Neudusejme ty, kteří se již touto cestou vydali, neodsuzujme ani ty, kteří svou cestu teprve hledají.

Věřme sobě a věřme i v ostatní.

 

Obracejte se na nás a my vám ukážeme cestu. Obracejte se na nás a my vám ukážeme zázraky. Jsou nás tisíce, kteří jen čekají až zavoláte a pustíte nás do svých životů. My andělé vás se vší láskou žádáme, přijmete naši pomoc. Jste mocné a dokonalé bytosti, máte dar tvořit život, někdy se Vám tento dar zdá břemenem, rádi Vám pomůžeme objevit kouzlo tvoření.

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode