Channeling březen 2015


Měsíc březen 2015

16.03.2015 09:18

16.3.2015

Měsíc Březen ze Shambally
Měsíc březen k nám promlouvá svoji něžnou silou slunce a chladnějšími rány. Je požehnání narodit se v tomto čase a požehnání znovuzrodit se teď i jindy. Vnější tlak na otevření vašich srdcí se zvyšuje. Vnímáte ho změnami nálad, nechutenstvím nebo přílišným mlsáním, jste nervózní a nevíte proč, nedaří se Vám, nemáte náladu bez zjevného důvodu.
Důvodem je moji milí, že Vaše duše volá o pozornost, volá čím dál intenzivněji a volat bude, dokud nevyslechnete její poselství.
Přestaňte se obávat, přestaňte plakat nas rozlitým mlékem, přestaňte se bát a začněte vnímat tu nádheru, tu nádheru života kolem Vás.

Ve světě se schyluje k válce, ale jediná opravdová válka, kterou vedete je vnitřní boj ve vás. Upusťte již od něho, nadechněte se, zastavte se a najděte svůj vnitřní klid, pak uslyšíte své Já. Beze strachu ho následujte, protože vás vede k hojnosti a blahobytu, krůček po krůčku se nechte vést svou intuicí a výsledek je zaručen. Setřeste své obavy, zahoďte své strachy, každý den a každým okamžikem,  až nezbudou žádné.
Nemusíte bojovat moji milí, ani mezi sebou, ani uvnitř sebe. Nemusíte bojovat o moc, protože každý z Vás, tak jak jste, jste všemocní. Zanechte té iluze, které říkáte svět a vytvořte realitu, kde už nebude potřeba bojovat o moc, protože každý si bude svou moc uvědomovat, již nebude potřeba bojovat o ropu či zem, protože vše co potřebujete již máte.
Že to nejde? Ale jde, již nespočetněkrát jste to dokázali, dokážete to i dnes. Ve vašem každodenním okamžiku, ve všech vašich myšlenkách,… věnujte pozornost, která činnost vychází ze strachu a která z lásky. Uděláte-li to, začnete se smát, až pochopíte, to co vidíme my.

Vnímejte svět jako velké divadlo a přeobsaďte role, když bude potřeba předělejte scénu i příběh, tak jak si přejete, aby Váš život vypadal a ono se tak stane.
Březen ukončuje zimní dny, příroda se probouzí, je čas probudit se také. Víme, že se Vám zdá, že stále opakujeme to samé, proto začněte poslouchat :).

 

 

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode