Channeling - Měsíc Únor

5.2.2015

Co nám dává měsíc únor?
„Tento měsíc, který se znovuzrodil pro tento rok, přináší poklid mysli i ducha. Dbejte, abyste poznali rovnováhu, kterou Vám přináší. Důležitý je soulad. Buďte v souladu sami se sebou.
Jak tento soulad v sobě najít či rozeznat?
Může se vám zdát nelehké ho najít a přesto je vám tak přirozený. Jste součástí Celku jako takového, nejste odděleni od přírody, nejste odděleni od vody, země, ohně ani vzduchu. Nejste odděleni sami od sebe, i když vám to tak mnohdy připadá. Máte tendence zpřetrhat se na kousky bytí, a každá vaše bytost má oddělenou tvář. Jedna je pracovní, jedna je jen pro přátele, jedna pro rodinu, jedna pro známe a jedna pro „nepřátele“. Přirozenou podstatu bytí je již znát ze slova samotného. Prostě buďte jako celek. Tady máš odpověď na svou otázku. Prostě si dopřej chvíle, kdy jenom jsi. Dopřej si tyto přítomné okamžiky vícekrát za den a postupem času se staneš svou přirozeností, prostě budeš. Zavnímej, že když jenom jsi, aniž bys spěchala, musela, myslela, mluvila, soudila, posuzovala, jsi v rovnováze a souladu. Pouze vnímej. Vnímej tu krásu bytí a užij si prostý přítomný okamžik. Vnímej a dívej se. Dívej se a nech bez jakéhokoliv soudu to, co uvidíš. Prostě jen buď. Z počátku se ti to možná bude zdát náročné, možná se nahněváš, možná dojdeš k tomu, že to je celé nesmysl, ale postupem času, když to nevzdáš a ty to nevzdáš, protože hluboko v sobě víš, že je to tvoje cesta, pak si vzpomeneš, jak být a být v souladu.
Budeš-li v souladu sama se sebou, povnímáš a prozříš tep přírody, tep živlů, jak Vesmír vydechuje a nadechuje, vše je v pohybu. Nastal čas začít vnímat tento rytmus.
Měsíc únor je začátkem této cesty, otevírá ti nové možnosti poznání a pochopení uvnitř sama sebe. Trochu ochladil vzduch a tím tě zahnal zpátky domů do tepla, je ú-nor, a ty uvnitř cítíš touhu po samotě a klidu v lůnu domova,. Cítíš to tak, protože víš, že je čas, abys byla sama sebou a tím našla soulad. V hledání tohoto souladu je potřeba klid, proto neuspěchej tvůj krok, a nehledej ve vnějším světě odpovědi. Prahneš-li po odpovědi, ptej se sebe a nebudeš-li přes svůj závoj strachu vnímat cestu, pak se ptej nás a my ti ji osvětlíme.
Odevzdáš-li strach a půjdeš-li po cestě, které vyjadřuje to po čem toužíš, najdeš ten rytmus , rytmus bytosti, kterou seš a který tak úpěnlivě hledáš, každým dnem a každou svou myšlenkou. „

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode