Co je to Channeling?

Co je to channeling?
Channeling v podstatě znamená „být kanálem“.
Channeling probíhá různými způsoby, ale vždy probíhá ideálním způsobem k osobě, která ho přijímá a dostává se nám ideálních odpovědí pro daný okamžik. Ideální je v tomto případě to nejvhodnější slovo :))).  Může probíhat pomocí obrazů, vizí, znaků nebo pomocí intuice.

Darem channelingu jsou odpovědi na naše otázky.

Proto pokud je ve Vašem životě nějaká nezodpovězená otázka, na kterou hledáte odpověď, můžete mi napsat :).
Nebo si dejte dárek a zeptejte sami. Najděte si klidné místo, prodýchejte se, uvolněte se a odevzdejte strach. Máte schopnost přijímat informace channelingem stejně jako já nebo někdo jiný, to je nevyvratitelná pravda :).  Nemůžete nic zkazit, nemůžete nic udělat špatně, pravidla neexistují. Odevzdejte strach, předsudky, očekávání, hodnocení a nechte se vést svou intuicí. Otevřete své srdce.

Jak poznáte, že se jedná skutečně o channeling?
To poznáte, ucítíte, prostě to budete vědět :). Vaše intuice Vám to řekne. Znovu říkám odevzdejte strach a nechte se vést. Channeling vychází z lásky, z Vaší podstaty. Ego zde nemá místo. Proto věřte a odevzdejte veškeré obavy. Při channelingu Vás může zahalit láskyplný pocit, teplo, můžete vidět obrazy nebo jen pouze necháte slova plynout, pokud channeling píšete můžete vnímat jako by vás někdo vedl, můžete cítit hřejivou energii v rukou,…..projevy jsou u každého jiné, ale vždy jsou láskyplné a hřejivé, vychází z Vaší podstaty.
Takže…, vzhůru do toho, poznávejte svoji intuici, poznávejte sami sebe, ptejte se nebeských bytostí, prostě buďte v přítomné okamžiku, žijte :).

 

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode