Energie a JÁ

 

Už ani přesně nevím, kdo nebo co, mě dovedlo k uvědomění si existence energii, duchovního a živočisného principu v nás samých. Jsem nesmírně vděčná Vesmíru, že tato úroveň vnímání se stala součástí mého života. Jak jsem již zmínila, jsem a vždy jsem byla zaměřená spíše humanitním směrem, čím dál více si uvědomuji, že jsme se nějak ztratili v materiálním světě a málokdy jsme schopni si vzpomenout, kdo vlastně jsme.

Nemyslete si, že si lítám někde na obláčku, jak se někdy může mylně zdát :), stojím nohama na Zemi, někdy až moc pevně. Na čas jsem se ztratila sama sobě a ztrácím se pořád, abych se pak opět mohla najít v jiném pohledu. Chybovala jsem a chybuji, ...život prostě je :-)...může být zábava nebo utrpení, to je na každém z nás. Můj život je má zopovědnost a nikoho jiného. Žijeme v hmotném světě a každého z nás občas zmůže naše ego, ale to je přece v pořádku, je naší součástí stejně tak jako duše. Důležité je, jestli problémy v našem životě způsobují pouze lehký vánek nebo vichřici, jaké  hodnocení či nálepku siutaci sami dáme.

Často se setkávám s názorem, že práce s energií je nesmysl a lidi, kteří s ní pracují, jsou podvodníci, jsou přece stejně „zamindrákovaní“ jako ostatní. Tento názor je v pořádku, každý máme právo si myslet, co chceme, a žít jak chceme. Já tady rozhodně nejsem od toho, abych komukoliv tento názor vyvracela.

Jsem tu pro ty, kteří si uvědomují, že je něco mezi nebem a zemí a chtějí poznat víc. Energie je všude kolem nás, my jsme energie. Každému z nás je přirozené pracovat s ní. Každý znás má "léčivé ruce",.... Já stejně jako vy občas bojuji s nějakým strachem = komplexem, nedostatkem sebevědomí či nějakou nepochopitelnou nutkavou potřebou. Jsem přece člověk a jsem tady teď v tomto čase a v této mojí realitě. My jsme přece lidi. Ego je naší součásti. Žijeme ve světe duality, tedy v našem světě existují dva protipóly, je to láska a strach. Je přirozené, že se pohybujeme na obou těchto pólech. Důležité je, který pól si vědomě volíme. Jsou dny, které se zdají být černé a dny které jsou ještě černější než jiné, ale vždy záleží na našem úhlu pohledu. Já Vám rozhodně neříkám, že  "energie" za Vás vyřeší Vaše problémy bez Vás a už nikdy nebudete mít negativní emoci, tak to není. My jsme činiteli svého života, nikdo jiný za nás náš život neodžije. Máme zodpovědnost za své činy, za své myšlenky,...z hlediska tohoto okamžiku i věčnosti. Vždy máme možnost rozhodnout se, jak se k životním situacím postavíme. Máme možnost podívat se na sebe i na své milované,… na každou situaci, kterou si do života přitáhneme, očima lásky. Čím častěji to uděláme, čím častěji si budeme uvědomovat své myšlenky, své mluvené slovo, čím více radosti a lásky v sobě najdeme, tím radostnější a snadnější náš život bude. Nikdo z nás není pouze pozorovatelem, my všichni jsme tvůrci svého, našeho života. Mnohým z nás se nelíbí, jaké životy žijeme, ale jsem to právě jenom my, kdo může udělat "něco" jinak....

Energie je součástí nás, nelze oddělit, nelze bez ní "být", vědomá a pokorná práce s ní pomáhá nasměrovat naše životy směrem k lásce, pokud budeme chtít…..a já si myslím, že je na čase začít chtít... začít si v životě zhmotňovat jen to dobré, to co opravdu chceme prožívat, co s námi rezonuje,...

Co tedy já? vědomá práce s energiemi mně přinesla do života mnoho lásky, pochopení, klidu a uvědomění. Já jsem VESMÍRU nesmírněvděčná a ze srdce děkuji, že je mi umožněno s  láskou pracovat a prožívat to co prožívám.

Ještě chci zdůraznit jednu věc, proto abyste byli v životě zdraví a šťastní nepotřebujete nutně vědomě pracovat s žádnou energii, všichni s energiemi nevědomě pracujeme a to pořád, jde o to učinit rozhodnutí ke kterému Vás vede Vaše vnitřní JÁ, chovat podle svehé vědomí, tedy být tím kým chcete být, nebát se a učinit první krok.... a VESMÍR nám pomůže v těch dalších :)

 

 

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode