Léčení energií a konzervativné léčba

Léčení energií a západní medicína

 

Náš život je o hledání SOULADU, o bytí v souladu sám se sebou, o bytí v souladu s bližními, o bytí v souladu s Matkou Zemí, o bytí v souladu s Vesmírem a bytostmi nám neviditelnými.

SOULAD platí i v tomto případě.

Já to cítím tak, že není čas oddělovat lékařskou věku od přírodního  intuitivního léčení.

Naopak.

Je čas zkusit vše propojit. Najít soulad.

Měli bychom si vzájemně pomáhat.

Lékař by neměl odsuzovat léčitele a léčitel by neměl zavrhovat lékařskou vědu.

 

Málo z nás je připraveno odevzdat se ZÁZRAKŮM a zázračným uzdravením. Máme v sobě mále víry a málo odevzdání se, málo chutí dělat změny a naslouchat. Proto v našich životech má své místo i klasická medicína. Lékařská věda jako taková je darem.  Přírodní medicína, léčení pomocí energie, schopnost samouzdravování je naší přirozeností, tedy tím největším darem, jelikož ale k naší přirozenosti teprve hledáme cestu, někdy potřebujeme vypomoci jiným způsobem.

Buďme v souladu a jednejme podle intuice.

Když budu cítit, že potřebuje lékaře, půjdu k němu.

Když budu cítit, že potřebuje něco jiného než chemickou léčbu, půjdu k „léčiteli“.

Není špatně jít k lékaři – díky Bohu za něho.

Není špatné jít k léčiteli – díky Bohu za něho.

Vše je v pořádku, pokud to tak cítíme. Otevřeme se všem možnostem a jednejme podle intuice.

Lékaře či léčitele vybírejme podle intuice. Pokud se nám na něm „něco nezdá“ jděme k jinému, možnosti tu jsou. Lékař, který se na mě ani nepodívá, nezeptá se, jak se cítím a hned napíše recept nebude to pravé ořechové. Léčitel, který se na mě ani podívá nebo mi radikálně něco přikazuje a pak rychle zinkasuje peníze, také nebude to pravé ořechové.

Nehledejme rychlá řešení, ale hledejme pochopení.
 

Nemoc je nositelem informace, je to signál těla, není v našem životě náhodou…snažme se jí pochopit a změnit to, co jí do našeho života přineslo.

Ptejme se svého těla, co se mu nelíbí a ptejme se své intuice jak se uzdravit….odpověď je v nás!

Když si zlomím nohu, nejspíše budu potřebovat důkaz o zlomení a jeho rozsahu, takže bez naprostého odevzdání asi nenavštívím léčitele, ale půjdu k lékaři. Můj rozum bude potřebovat zpracovat fakta (rentgen, rezonanci aj.). To je v pořádku, tak to cítím,  kdybych šla k léčiteli budu pořád fixovaná na rozum a strach že něco zanedbám, takže bych nejspíš uzdravení zabránila. Tady je čas vše propojit.  Lékař zhodnotí situaci a navrhne řešení. Lékař nohu zafixuje a já urychlím se uzdravení přírodní léčbou.…Následně si nechám zkontrolovat výsledek svého uzdravení u lékaře. To je jedna z možných cest….vše propojit…

Důležitá je víra, čím více budeme věřit v sebe a v život, tím méně budeme potřebovat léčitele či lékaře.

Jiný příklad. Budu-li mít vysoký tlak, dostanu o lékaře tabletky již napořád. Necítím ale to, že bych chtěla užívat celý život kopu léků a tím si ničit jiné orgány, najdu tedy přírodní cestu v bylinkách, změním stravování a životní styl. Všímám si svého těla a toho jak se cítím. Jelikož ale v sobě mám ještě obavu z výsledku a plně nedůvěřuji přírodní medicíně, stále beru tabletky, pravidelně zajdu k lékaři a nechám si změřit tlak, lékař pak upraví léčbu případně sníží, vysadí léčbu. Stále vnímám signály svého těla.

Jiný příklad. Mám bolesti a přírodní medicína nepomáhá. Zkoušela jsem různé bylinky či léčitele. Nevěřím plně ve své uzdravení  či si ho nezasloužím, potřebuji znát fakta o mém stavu a to vědecky podložená. Je čas jít k lékaři.

Jiný příklad. Mám bolesti a klasická medicína nepomáhá. Cpu se tabletkami a výsledek žádný. Cítím, že tudy cesta nevede, je čas jít k léčiteli.

Prostě jednejme vždy podle své intuice, ta nás dovede v pravou chvíli tam kam máme jít.

Já pracuji s nádhernými energiemi, s nebeskými bytostmi,…nebo oni spíš pracují skrze mě, a vidím jaké zázraky se skutečně dějí,…vidím jak „spolupráce“ s Vesmírem tvoří zázraky v životě lidí, kteří se nebojí přijmout je,….je to úžasné a nepopsatelné,….kdybych měla tento pocit, který mám když se něco takého tvoří popsat, tak zvolím slovo RADOST…. Někdy je změna pomalá, někdy se uzdravení uděje hned…záleží co si naše duše potřebuje prožít a procítit…záleží jak věříme v sebe, v léčení samotné, a uzdravení….záleží jaký život žijeme a jaké změny jsme ochotni udělat,….záleží co od života opravdu chceme….podle toho probíhá uzdravení pomocí energíi….také vidím, že v sobě máme mnoho strachu a tedy občas potřebujeme západní medicínu, aby nás na naší cestě provedla…

Proto tímto celým chci říci, nehledejme extrémy, hledejme svou cestu. Pomozme si navzájem a nebojme se toho co není vidět. 

 

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode