Poselství 2017

Poselství na rok 2017

 

 

Rok 2017 odpoutává Zem od pozemských hodnot.

Zem se zvedá a zvyšuje svou energetickou vibraci a přitom zachovává hmotu.

 

Energetický nárůst, ke kterému v posledních letech došlo, byl obrovský. Vaše mysl se začala ubírat hlouběji v poznání sama sebe. Začali jste se více a více zabývat otázkou nekonečnosti Vesmíru, stvoření života a smyslu života. Život jednotlivce se změnil, začala se rozvíjet doposud skrytá stránka Vaší duše a to je Víra.

 

Určitě část z Vás již svou mysl otevřela, otevřela se všem částem svého bytí a přijala poznání, které k vám přichází. Zapomínáte ale na tělo.

 

Tělo je obrovský dar, umožnuje vaši existenci zde na Zemi.

 

Bez těla nemůžete zcela pochopit vědění, kterého se tak snažíte dotknout. Tento rok bude rokem transformace těla. Tělo je nositelem informace, jeho buněčná paměť zaznamenává vše od vašeho početí až do této chvíle.

 

Buněčná paměť těla se začne čistit.

 

Vše co jste dosud prožili se teď projeví skrze vaše tělo. Pokud se tomu budete bránit, může se vám zdát celý proces poněkud náročný. Přijmete-li tento proces, jako součást duchovního růstu, jako součást vaší cesty, vše proběhne rychle a hladce. Staré rány se otevřou, aby se mohly navždy zavřít a odejít na všech úrovních.

 

Rok 2017 bude náročný, ne však tak náročný, jak si jej přestavujete. Evropa se bude navracet ke svým kořenům, může se zdá, že pod násilnou hrozbou. Nikdo vás však nemůže ohrozit, pokud vy samy mu to nedovolíte. Evropa je nositelem pradávných informaci, poznání, tradic a rituálů. Tím, že jste se jich vzdali, jste se vzdali sami sebe, své identity. O to bolestivější pro vás je se navrátit sama k sobě.

 

Tvé pochopení tohoto světa, jako jedince, je jen úzký pohled, který je zakrytý clonou. Tento rok je další rokem na vaší cestě, jako lidstva, tuto clonu odložit.

 

Můžeš jako jednotlivec pokračovat ve svém životě a bát se všeho vědomého, nepřipouštět si základní otázky lidstva a neslyšet co je zjevné, tvé tělo ti však bude stále více dávat najevo, že na to již není čas.

 

Polož si otázky. Proč tady jsem? Jaký je smysl toho všeho? Pak čekej na své nitro, až ti dá odpověď.

 

Pokud pro tebe nebude odpověď dostatečná, pokračuj dál ve svém zrychleném životě a ždímej své tělo jak je jen možné, ale za čas se zase zastav a opět si tyto otázky polož. Zklidni svou mysl a nechť ego ustoupí stranou. Zachraníš si tím život.

Jenom malý krůček k pochopení, rozhýbává velké kroky v celém vesmíru.

 

Tento rok není o profesním růstu či hromaděný majetku. Je o hledání klidu a uvědomování si svého těla.

 

Tělo je prioritou a vodítkem. Nenechej uhasnout jeho plamen.

 

Jakmile jej dlouze necháváš pohasínat, obtížně se pak rozdmýchává.

 

Musíte chodit do práce, živit své rodiny. Tlak drtí vaši mysl a drtí vaše těla.

Není ale pravda, že toto je jediná cesta, je to pouze cesta, kterou si většina z vás volí.

Chodit do práce a živit své rodiny můžete, aniž byste přitom uhasínali.

 

Válka také nebyla jedinou cestou, byla to cesta volená ze strachu, na kterou jste se vydali.

Válku už byste si vědomě nevybrali, přesto v ní jste. Bojujete se svým tělem, každý den.

Nemusíte.

 

Rok 2017 každému jednomu z vás odkryje jiné cesty, je jen na vás, po které z nich se vydáte.

 

Toto poselství je o tvém těle, začni teď hned léčit vše, co dlouhodobě ignoruješ, je ten správný čas.

 

 

Toto poselství bylo přijato ze Shambally dne 1.1.2017.

 

 

 

Dovolím si jen doplnit, co není zcela rozvinuto v tomto poselství, ale je to informace, která přicházela ke konci roku opakovaně a se stále větší intenzitou a to je:

Naše tělo v roce 2017 projde mnohými změnami a my dostaneme spoustu přiležitostí, abychom mu dali co si žádá. Ať tím je již větší aktivita, klid či navrácení zdraví.

Vnímejte své tělo, a pokud jste odkládali některé zdravotní problémy, je čas je přestat odkládat a začít je řešit. Lepší příležitost již mít nebudeme. Veškerá léčba, bude v tomto roce působit rychleji a efektivněji. Naše těla budou sama sebe rychleji hojit, pokud jim dáme tu příležitost a nebudeme přehlížet jejich potřeby.

 

 

Přeji Vám spoustu radosti.

Vlaďka

 

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode