Poselství na květen

Poselství na měsíc květen

Květen je měsíc úsvitu. Vyhodnocuje se to, co již bylo vykonáno a vše je připraveno pro budoucí konání. Semínka, která jste doposud zaseli, sklidíte v následujících měsících v plné hojnosti. Zaměřte se na to, co opravdu chcete, vše zbylé odevzdejte Nebi k uzdravení. Již není potřeba nosit v sobě staré křivdy a nepochopení. Příroda je v celé síle, stejně tak Vaše tělo je plné energie a života. Tím, že nevyužíváte potenciál této energie, ji utlumujete, až ji ztratíte a cítíte se pak unaveni. V těchto měsících není čas na neuskutečňování svého života, ba naopak vše je připraveno k žití, plnění snů a čeká se jen na Tebe, co uděláš.

 

Dává Ti výše napsané smysl? Tato slova by Tě neměla vést k zamyšlení, ale ke konání, k činu, proto jsou napsána. V tomto cyklu života Vesmíru se již nečeká. Co člověk chodí po Zemi, očekával se dlouze jeho dosavadní vývoj, teď už není co odkládat, vše je připraveno a děje se velkou rychlostí.

 

Připraveno na co, ptáš se?

Nemusíš, milé dítě. Ze své podstaty cítíš, že člověk došel daleko ve svém vývoji, a teď je na Vaší svobodné volbě, zda se navrátíte zpět ke své podstatě a vstoupíte blíže do Světla nebo zda uděláte krok zpátky. Tím, že nevyužiješ potenciál své svobodné vůle, děláš krok zpátky a s tím přichází únava a nespokojenost. Pokud přijmeš, to co se Ti v životě děje za své a začneš s tím pracovat na vědomé úrovni, uděláš krok vpřed. Až na vrchol. V tom je krása celého tohoto období. Vše je plně probuzeno a plné života. Naděje.

Nechceme od Tebe žádné radikální změny, přejeme si jen, aby ses zastavil a zamyslel se, co Tě naplňuje radostí a konal. Všichni lidé jsou si rovni, to říká sama Bible.. Nemusí být psáno písmem Svatým, abychom věděli, že to je pravda. Žádný jiný člověk nemá větší moc než Ty, žádný jiný člověk Ti nikdy nemůže ublížit. Jenom Ty můžeš odevzdat svou moc druhým a jedině Ty si můžeš ublížit či nechat ublížit. Na to nezapomínej, při svém jednání.

Jelikož vše se děje tak rychle není již čas na odkládání.

 

Cítíš na svých bedrech tlak celého Vesmíru?

Nemyl se. Nikdo Tě do ničeho netlačí milé dítě, jen Ty sebe samo. Jediné co bychom si přáli je, abys bylo v radosti, a k tomu vede jediná cesta, rozpomenout si kdo jsi, co v životě chceš a najít Světlo ve své duši. Tlak, který můžeš na svých bedrech cítit, je tlak Tvé duše, jak volá po Světle. Tíha kterou můžeš vnímat, je tíha, kterou nese Tvé srdce, když volá po čistotě bytí. Máš veškerou podporu Vesmíru, stačí se o ni jen opřít a o vše bude postaráno.

 

Přijato ze Shambally 28.5.2016

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode