Poselství na srpen 2016

Poselství na měsíc srpen

Měsíc srpen přináší opětovné navýšení naší tvořivé síly.

Pokud jste doposud měli pocit, že vše se děje přiliš rychle, měsíc srpen a následující měsíce Vás překvapí svojí krátkou prodlevou mezi myšlením, tvořením a zhmotňováním. Opět je Vám připomínáno, že již není čas odkládat. Vše se děje příliš rychle.

Napište si na papír vše, co jste nedokončili a až budete plnit slovy řádky papíru, vyjeví se Vám skutečnosti, které jste odkládali již po několik let. Poznání věcí nedodělaných a slov nevyřčených. Dokončete vše, ať se jedná o věci, slova či činy, více či méně obtížné.

Napište si na papír Vaše tužby a přání a začněte realizovat vše pro jejich uskutečnění a Vesmír Vám půjde naproti.

Chcete-li pochopit co se děje ve Vás a kolem Vás potřebujete najít a poznat sama sebe. Není potřeba se bát a zavrhovat, je na místě otevřít se a přijímat. Chceme-li, aby naši blízcí byli zdraví a šťastní, chceme-li po nich, aby se chovali, dle našich představ, měli bychom se zamyslet nad tím, zda se podle těchto přestav chováme my sama k sobě a také k druhým.

Zda skutečně děláme vše proto, abychom byli zdraví a štastní.

 

To je poselství na měsíc srpen. Jednoduché ve své platnosti. Předávejte jej dál svými kroky a svými činy. Tolik se bojíte bolesti, že většina Vašich činů vychází ze strachu z utrpení či nenaplnění Vašich potřeb. Vezte ale, že v místě kde žijete, jsou Vaše potřeby zcela naplněny a uspokojeny. K úplnému blahu Vám chybí pouze naslouchání své Duši a svému Vnitřnímu volání, které je pro Vás zastřené a lze těžko rozeznat. Každý krok, který učiníte, čiňte s vědomím, že děláte vše proto, abyste beze strachu dokázali naslouchat své Duši. Jednotě.

 

Žehnáme Vám, aby se tak stalo a Vy jste nalezli to, co hledáte již po milióny let, od počátku každého Vesmíru, který kdy byl stvořen. Abyste nalezli klid a čistou lásku uvnitř Vás samých a tím i nekonečnou jistou a bezpečí života Božského.

Amen.

 

 

 Přijato ze Shambally 15.8.2016

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode