Poselství pro rok 2015

30.12.2014

Poselství pro rok 2015
„V tomto roce se otevírají brány nebeské. Vaše prosby budou vyslyšeny, tak rychle jako ještě nikdy předtím. Rychlost zhmotňování bude nevýslovná.
Proto zvažujte, o co žádáte milé děti a poznávejte, na co myslíte, protože Vesmír Vám vše vyplní.
V předchozích letech jste se připravovali a rozpomínali na to, co již víte a co je podstatou Vašeho bytí. Je to Jednota. Zakoušeli jste se, že vše se vším je propojené. Poznávali jste, že jediná podstata všeho která je, je Bůh, Vesmír, je jedno jak nazvete VŠE CO JE, vše viditelné i neviditelné, protože vše je se vším propojené a vše na vše reaguje. Vše je Jedno. Rozpomínáte se na to jak být sami sebou a na to, že jedině Vy tvoříte svůj svět. Neexistuje jiná činnost než tvoření. Neustále tvoříme. Tvoříme to, co chceme, ať se nám to co jsme stvořili na první pohled líbí nebo nelíbí.
Nezapomínejte, že vše je výsledkem tvojí tvorby, proto přijmi svou zodpovědnost. Pokud přijmeme každý svou zodpovědnost za vše co se okolo nás a hlavně v nás děje, život bude plný klidu a radosti.
Rok 2015 naváže na rok 2014 a dám Vám mnohem více příležitostí vyplnit si sny. Proto se učte o síle myšlenky a síle slova. Vnímejte, jak myslíte a jak mluvíte, co cítíte, protože pak teprve pochopíte, proč žijete takový život, jaký žijete. Pokud chcete vědomě ovlivnit svůj život, nenechávejte myšlenky jen tak plout hlavou, ale všímejte si jich. Nemyslete na to, co nechcete, ale myslete na to, co opravdu chcete. Každá Vaše myšlenka, je produkt Vaší tvorby, který nikam jen tak nezmizí, zůstává, v pro Vás neviditelném Vesmíru a tvoří Vaší, naší realitu. Máte dar slov, používejte tedy slova jako mocný nástroj a přijímejte jejich sílu. Vyslovujte jenom to, co chcete, a nevyslovujte nic, co nechcete žít.
Víme, že často žijete ve strachu, strach je mocným nástrojem, který pomáhá kontrolovat a regulovat velké počty lidí. Je to nástroj vlád, organizací, institucí, ale i jednotlivců. Sami sebe držíte ve strachu. Veřte mi, že strach není nic špatného a je součástí rovnováhy Vesmíru, ale posuďte sami. Cítíte, že jste přišli na tento svět, proto abyste se báli? Věřte nám, že skutečně není čeho a o co se bát, protože vše je čistá láska, vše ostatní je iluze.
Je zajímavé Vás pozorovat milé děti, místo abyste se radovali z příležitostí, který Vám život nabízí, hráli si a bavili se, unaveně uleháte k televizoru a hledáte důvody, proč něco nemůžete nebo něco nejde. Proč vlastně opravdu nemůžete, proč něco nejde? Místo abyste se oddali hojivé síle spánku, mačkáte programy jeden přes druhý a stejně pořad nevnímáte. Když prožíváte svou chvilku štěstí vzápětí dostáváte strach, aby se nepokazila, abyste o ni nepřišli. Vypněte televizory a počítače přátelé, vzdejte se sledování zpráv, bulvárních novin a nekonečných seriálů, které jsou poslední dozvuk ve snaze udržet Vás v říši strachu, vzdejte se očekávání vůči druhým a žijte. Hrajte si, bavte se, zpívejte, dělejte co Vás opravdu baví. Kdo Vám v tom může zabránit? Máte strach, jak zaplatíte účty? Jak na Vás bude reagovat okolí, když projevíte svoji tvořivou sílu, když uděláte to co opravdu chcete, to co je Vaší podstatou? Sami někde uvnitř víte, že když budete opravdu žít ve Světle, budete mít vždy hojnost všeho.

Rok 2015 přichází a je na Vás, jaký si ho vytvoříte. Převezměte proto svojí sílu a radujte se ze života. Chyťte do ruky sněhovou vločku a pohleďte na tu nádheru. Jak je dokonalá. Stejně takový jste Vy, naprosto dokonalý, v tomto roce budete mít spoustu příležitostí poznat svoji dokonalost, poznat sama sebe. Nezavírejte před sebou oči, otevřete svá srdce a vzhlédnete dál, než se Vám kdy snilo.“

19.12.2014

Poselství od Archanděla Michaela

„Kolektivní vědomí se mění tak, jak se mění myšlenka jedince.“

19.12.2014

Co nám přínáší Vánoce? Poselství od Archanděla Gabriela

„Vánoce přinášejí tobě i tvým bližním energii lásky, proto se jejich tradice zachovala po staletí. Narodil se Kristus pán, aby zvěstoval Světlo na vaší Zemi. Nezapomínejte proto na tuto skutečnost a hledejte toto Světlo v sobě a ve svých bližních, protože všichni jsme Světlem moji milí a nic a nikdo nemůže tento plán změnit. Ptáš se co to je Světlo? Světlo je čistá láska a víra, která je ve vás, hmota ze které je stvořen vesmír, já i vy. Události všedních dnů se mohou zdát temné, ale nezapomínejte na víru, víru v sebe a v to dobré co vám zrcadlí vaši milovaní. Užijte času Vánoc a probuďte v sobě malé tvořivé děti, hrajte si, veselte se, zpívejte a tančete. Tak nejsnadněji uvolníte energii radosti, která vytvoří vaše budoucí Já, vaše budoucí okamžiky. Milujte přátelé a tvořte svět. Vězte, že my andělé jsme vždy s vámi.“

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode