Poselství pro rok 2016

„Rok 2016 pro Vás bude vstupem do nitra svého srdce. V tomto roce se Vám otevřou nové dveře k poznání sama sebe v úplné celistvosti. Uvidíte se, jak jste se ještě neviděli, poznáte se, jak jste se dosud nepoznali. Vaše kladné i záporné stránky se projeví ve své plnosti, abyste je mohli lépe přijmout a tím i sebe. Dostanete možnost ponechat si ve svém životě to, co chcete a odstranit to, co již ve svém životě tvořit nechcete, vše se uděje rychleji než v předchozích letech.

Rok 2016 je pro Vás požehnáním, proto přijímejte jeho dary celým svým srdcem. Vše co se okolo Vás děje a bude se dít dál, je výplodem Vašeho tvoření, vyzýváme Vás k přijetí své moci a vědomého tvoření, protože to je jediná cesta k Celistvosti. Přiznejte si pravdu, nadechněte se a jednejte podle ní. Přestaňte se bát, protože na to již není čas. Dějou se zázraky, nepřihlížejte již z povzdálí, ale začněte je vědomě žít.

Vždy když se Vám bude zdát, že se ztrácíte, propojte své nohy s Matkou Zemí a svou mysl s Vesmírem. Dostane se Vám odpovědí, které hledáte. Nikdy nejste sami, tuto skutečnost mějte vždy na paměti. Když něco nevidíte, neznamená to, že to neexistuje. My bytosti Shambally jsme s Vámi a budeme navždy, zaznamenáváme všechny Vaše vzlety a pády, podáváme Vám pomocnou ruku. Vězte, že je čas uchopit ji, i když víra v její sílu není příliš velká. Stačí pouhé zrnko Vaší víry, abychom mohly přispěchat na pomoc, když nás o to požádáte.

Rok 2016 propojí světy viditelné i neviditelné. Žádáme Vás, odevzdejte se tomuto vývoji s pokorou a otevřeným srdcem. Naslouchejte své intuici a přijměte svou zodpovědnost, za to co, se okolo Vás děje. Žádáme Vás, přijměte také svoji moc a sílu a pomozte nám vytvořit Ráj na Zemi.“

Přijato ze Shambally 15.12.2015

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode