Poselství říjen 2017

Poselství k podzimnímu období roku 2017

Dnes má svátek Lukáš, nositel tohoto jména byl jeden z apoštolů a každý jež toto jméno nosí má v sobě sílu učit nás životu. Přeji tedy všem Lukášům otevřenou mysl a radost v srdci.

Zastavila jsem se pravě dnes abych, než čas letošního roku úplně proklouzne a uvolní své místo roku 2018, doplnila vaše podzimní a zimní dny o laskavá andělská slova:

 

Poselství přijato ze Shambally 18.10.2017

„Čas na Zemi, je jedním výdechem a nádechem Vesmíru. Neznamená to však, že nemá hodnotu. Prožívání každé jedné bytosti v této přítomnosti Vesmíru je tím jediným záměrem celého jeho výdechu a nádechu. Není nic důležitějšího než tvá přítomnost, každého jednoho z Vás. Nebojujte již s časem a věnujte jej Bohu. Věnovat čas Bohu znamená věnovat tento okamžik sám sobě. Není nic vítanějšího než abyste prožívali život v radosti. Radost a láska jsou nejvyšší vibrace, které vy lidé dokážete stvořit, jsou nejvyššími vibracemi v celém Vesmíru. Jejich čistota rodí nový život. Strach a utrpení jsou pozemské, pokud uctíte nadpozemského Boha v sobě, uctíte tím samu podstatu stvoření, radost a lásku.

 

Tato slova vedou k tichému zamyšlení. Hlasité myšlení moji milí vás ruší a odvádí od sebe sama. Chvástání ega, ohýbání pravd a hromadění majetku přináší jen malé uspokojení a odvádí vás od samé podstaty a tím jste vy.

Věnujte svůj volný čas poznání sebe, tím poznáte Boha ve Vás. Skrze aktivitu i relaxaci poznávejte sebe a lidi okolo vás. Až uvnitř uvidíte po čem vaše srdce skutečně touží, začněte si činy plnit vaše sny, povinností ubude, radost prostoupí celé dny. Vězte, že vše je již připraveno, vše je zhmotněno, pouze se čeká  na vaše rozhodnutí, aby mohlo být uviděno.

Chcete-li zasaďte strom, postavte dům, založte rodinu, můžete cokoliv co je schopná stvořit vaše mysl. Mysl nemá žádná omezení, žádné hranice ve své tvořivé síle. Vězte tedy, že nic není nemožné a každá realita, kterou si vysníte je možná a je skutečná, již se děje.  Chápete jak je to snadné, vše se již děje, vše se již stalo a vše se stává. Mysli tiše a přijímej tato slova. Časová linie nese všechny tvoje myšlenky a podle nich si vytváříš život, již si zažil bohatství i chudobu, lásku i odmítnutí,...nádech....nemusíš se tedy bát, protože vše už tvá duše prožila...výdech....co prožíváš již je prožito, co je prožito bude prožíváno. Nebuj se tedy odsouzení druhých a plň si své sny.

Jen sněte a tvořte svůj život v radosti.

 

Zastavte se milé děti a sněte o tužbách svého srdce, vyveďte je ven na světlo, dejte jim sílu na papíru, aby se realita mohla začít utvářet dle vašich přání.

 

Pomocí těchto slov Vám žehnáme lásku a radost ve vašich srdcích."

 

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode