Práce s energií a náboženství

Myslím, že je na tomto místě důležité objasnit vztah ENERGIÍ a náboženství.
Působení energií není vázané žádným náboženstvím, je tedy jedno jaké náboženství vyznáváte či zda náboženství vůbec uznáváte. Já osobně nevyznávám žádné náboženství jako dogma. Myslím, že v oblasti víry není nutné určovat přísná pravidla a hrozit si trestajícím Bohem. Každý věřme v to co je nám blízké a přirozené, v to co s nám na dané úrovni rezonuje. 

Tímto ovšem neznehodnocuji žádné náboženství, protože pro mnohé z nás je to cesta, a to cesta správná. V každém náboženství je spousta pravd a najdeme zde mnoho úžasných myšlenek, které otevírají nové úhly pohledu a poskytují prostor k nalezení sama sebe. Ne náhodou se v základních věcech většina náboženství shoduje.

Tím chci říci, že náboženství je podlé mého názoru pro mnohé cestou, ale neměli bychom zapomínat na svou intuici a přijímat za své jen to co je nám přirozené. Někdy máme tendenci přijmout od autority, tou může být i náboženství jako instituce sama, i to, s čím nejsme vnitřně spjati, … samozřejmě některé informace, které se k nám dostanou, je nutné zpracovat na úrovni ega a pak je teprve možné je přijmout za své, protože musíme k danému poznání dozrát, ale měli bychom dozrát přirozeně, ne násilně a nohama na Zemi....


 


 

 

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode