Pravidelná úplňková meditace - 21.5.

Úplňkové meditace

Úplněk je již o prvopočátku znám svou silou a vlivem na naše bytí. Ovlivňuje nejen cyklus matky Země, ale cyklus všeho živého i neživého na naší planetě, tedy i nás lidí. Člověk může jeho sílu vnímat nejen na fyzické úrovni, ale i na svém duševním rozpoložení.

Při těchto pravidelných meditacích využijeme moc a sílu úplňku, jeho léčivé energie a vždy touto meditací uzavřeme předcházející část našeho života, tak abychom do dalšího cyklu vstoupili v lásce, odpuštění a nám přirozené síle.

Úplňkové meditace nejsou dopředu tematicky zaměřené.  Pokud nějaké téma budeme při těchto meditacích otevírat, bude to vždy podle potřeb nás všech v rámci skupiny,  kterou  vytvoříme.

Smyslem těchto meditací je prohloubení naší jasnozřivosti, ukotvení se ve vlastním životě, v sobě. Hledání a nalézání odpovědí. Poznání  intuice a přijetí vlastní síly.

Náš život je zde na Zemi, proto se při těchto meditacích spolu podíváme na místa, kde jsou úžasné vibrace např. Pálava, Lurdy či Avalon. Necháme se unést a posílit vibrací těchto míst.

Pravidelnost našich setkání a síla vibrace kterou spolu vytvoříme, nám otevře nové dveře do reality našeho života..

Termín úplňkové meditace:

Duben 2016:            22. 4. 2016 - z důvodu mé nepřitomnosti se nekoná
Květen 2016:           21. 5. 2016 - 18:00


 

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode