Shamballa a náboženství

Shamballa a náboženství

Myslím, že je na tomto místě důležité objasnit vztah Shambally a náboženství.
Působení Shambally není vázané žádným náboženstvím, je tedy jedno jaké náboženství vyznáváte či zda náboženství vůbec uznáváte. Já osobně nevyznávám žádné náboženství. Myslím, že v oblasti víry není nutné určovat přísná pravidla a hrozit si trestajícím Bohem. 

Tímto ovšem neznehodnocuji žádné náboženství, protože pro mnohé z nás je to cesta, a to cesta správná, pokud je ve zdravém rozumu a v souladu s intuicí. 

V každém náboženství je spousta pravd a najdeme zde mnoho pěkných myšlenek, které otevírají nové úhly pohledu a poskytují prostor k nalezení sama sebe. Ne náhodou se v základních věcech většina náboženství shoduje. Tím chci říci, že náboženství může být dobrou pomůckou na cestě sama k sobě, ale neměli bychom zapomínat na svou intuici a přijímat za své jen to co je nám přirozené.

 Někdy máme tendenci přijmout od autority, tou může být i náboženství jako instituce sama, i to, s čím nejsme vnitřně spjati, … samozřejmě některé informace, které se k nám dostanou, je nutné zpracovat na úrovni ega a pak je teprve možné je přijmout za své, protože musíme k danému poznání dozrát, ale měli bychom dozrát přirozeně, ne násilně …


Energie Shambally je čistá láskyplná a nesmírně moudrá energie, neposuzuje a nedsuzuje…tím chci znovu říci, že je úplně jedno, jakého vyznání jsme, Shamballa vždy zasáhne do našeho života tím nejvhodnějším způsobem, vždy záleží jen na nás…

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode