Úplňková meditace 9.2. 16:00, 18:00

Dobrý den, všem :-),

blíží se opět úplněk a já bych vás ráda pozvala na úplňkovou meditaci tuto neděli 9.2. opět ve dvou časech 16:00 a 18:00.

 

Vstoupili jsem do vyšších vibračních sfér a každý den je pro nás obrovskou transformací. Mnoho se děje najednou a my se ztrácíme pod tlakem všedních dnů. Těla i srdce připomínají staré rány, s tím příchází strach a zmatek v našich životech. Však nikdo, nikdy nezůstává bez pomoci, proto tato meditace bude velmi hojivá - čistým průvodcem světla.

 

Meditace bude vedena Pannou Marií  a archandělem Michaelem, jejich energie je velmi silná a láskyplná. V tomto období je velmi důležité udržel mysl i emoce pod dohledem našeho vědomí, zároveň pečovat o své tělo i Duši, proto nám bude otevřena jejich síla, abychom šli vstříci vpřed sami sobě a své podstatě. Vše staré se otevírá, vše staré se hojí, vše se navrací k plnému zdraví.

 

Tato meditace a její hojivá sílá nám pomůže toto období v lásce přijmou, setrvat v pravdě a otevřít svou náruč i srdce čisté lásce a radosti.

 

Vše jako vždy, těším se na vás. Prosím hlašte se předem.

 

Dále připomínám, že i v tomto roce máte k dispozici energetické balíčky, každý páty den v měsíci. Více na www.cestouvazky.cz

Přeji Vám klidné vědomé dny.

 

Děkuji, děkuji, děkuji

Vlaďka

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode