Březnová úplňková meditace

Dobrý večer, všem :),

Dovoluji si Vás tímto pozvat na naši pravidelnou úplňkovou meditaci :-).

 

Stejně jako my všichni i matka Země prochází změnami.

My jeden jako druhý vnímáme změny v jejím tepu v její životní energii. Často zvedáme hlavu vysoko k nebesům a zapomínáme přitom vnímat pevnou půdu pod nohama.

V tomto čase, více nežli jindy, je důležité spojit se s matkou Zemí. Úplněk nadcházející nám umožňuje projít obrovským procesem čištění skrze přírodní živly pod andělským vedením.  Bude to meditace, která nám i naší planetě přinese mnoho vitální energii. Moc se na Vás i na ni těším.

 

Jak jsem slíbila při poslední meditaci, vytvoříme si takové nekonečné zářiče energii. Kdo chcete, přineste si klíče, řetízky, přívěšky, náramky,…prostě nějaký pevný předmět, který není elektronický a  nosíte jej u sebe (případně i svých blízkých)….případně klasicky kameny….V poslední době vnímáme čím dál větší nároky na naše fyzická těla, na nás samotné….,ale nejsme na to sami….dostáváme spoustu darů, abychom v lásce přijali vše co přichází…naše možnosti se rozšiřují, zvyšují, zvětšují….to co neš lo před pěti lety, to co nešlo před měsícem, to co nešlo včera, je dnes možné a to je nádherné na tomto období,...máme nekonečné množství možností, jak mít dostatek síly a energie, jak v sobě najít zdraví a harmonii,… a toto je naprosto jednoduchý krok, jak přijmout a být pod ochranou jednoho z nejvyšších vibračních polích, které jsou nám v tomto čase dostupné….

 

Meditace nás čeká ve čtvrtek 21.3.2019 ve dvou časech:

16:30

18:30

 

Těším se na setkání s vámi.

Prosím, opět potvrďte svoji účast předem.

Děkuji.

 

Nejnovějších pár slov k zamyšlení najdete ZDE

V.

Cestou Vážky

Palackého 340

388 01 Blatná
tel. 725 059 676

vyziva.hruskova@centrum.cz
Vytvořeno službou Webnode